۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور

سلسله جلسات آموزشهای درون سازمانی در معاونت پژوهشی (جلسه چهارم: درآمد دلاری و فری لنسری)

▫️ در راستای اهداف معاونت پژوهشی دانشگاه، چهارمین جلسه از سلسله جلسات آموزشی درون سازمانی با موضوع درآمد دلاری و فری لنسری برنامه ریزی شد.
▫️ این دوره توسط آقای آرش سید زاده (مدیر عامل شرکت توسعه دیجیتال نوآفرین پایا مستقر در مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه) و مهمان مدعو از شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان به صورت حضوری برگزار شد.
▫️شرکت کنندگان در این دوره اعضای هیات علمی و رابطین کارآفرینی دانشکده ها بودند.
▫️ در این دوره اطلاعاتی در خصوص شناخت فرصت ها از طریق تحلیل داده، چالش های کسب و کار درآمد ارزی، نحوه مشارکت در توسعه استارت آپ های بین المللی، فعالیت در بستر آنلاین و معرفی پلتفرم های مطرح روز، ارائه شد.

🏢 محل برگزاری: حضوری در تالار شهید موحدیان در طبقه سوم ساختمان مرکزی
🕙  ساعت: 08:00 تا 10:00
🗓  تاریخ: سه شنبه مورخ 23 مرداد ماه 1403
1403/05/23