۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۳ ارديبهشت

تقدیر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، از دکتر میرخانی به عنوان استاد نمونه کشوری

در بیست و هشتمین آیین نکوداشت اعضای هیات علمی نمونه کشوری که روز سه شنبه 14 بهمن ماه سال جاری، با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، جمعی از معاونان و مدیران وزارتخانه و روسای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی به صورت حضوری و برخط در سالن شهدای وزارت علوم، برگزار شد، دکتر ولی اله میرخانی معاون اداری و مالی دانشگاه اصفهان و عضو هیات علمی دانشکده شیمی این دانشگاه، به عنوان استاد نمونه کشوری معرفی و مورد تجلیل وزیر علوم قرار گرفت.

تقدیر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، از دکتر میرخانی به عنوان استاد نمونه کشوری

به گزارش وب سایت خبریuinews و به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر منصور غلامی در آئین نکوداشت اعضای هیات علمی نمونه کشوری با اشاره به اینکه قدر‌دان اساتید فرهیخته و متخصصی هستیم که بی‌توقع و بدون انتظار در جامعه خدمت می‌کنند، تاکید کرد: جامعه‌ای که بزرگان و دانشمندان خود را ارج ‌نهد، جامعه‌ای بالنده خواهد بود و ضرورت دارد توجه ویژه مسئولان به قشر تحصیل‌کرده و جامعه دانشگاهیان بیش از پیش جلب می‌شود.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری در ادامه افزود: .......

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/11/14
آدرس: اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان