۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ خرداد
افتتاح مرکز نوآوری اسنوا تک با حضور دکتر ستاری
مرکز نوآوری اسنوا تک در ناحیه نوآوری دانشگاه اصفهان شنبه اول خرداد ماه 1400 با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری افتتاح شد.
در ادامه‌ی روند توسعه‌ی ناحیه نوآوری دانشگاه اصفهان، ساختمان دانشکده‌ی قدیم زمین‌شناسی به متراژ پنج‌هزار مترمربع با حمایت معاونت فناوری ریاست جمهوری و با اعتباری بالغ بر پانزده میلیارد تومان بازسازی شد و در اختیار کارخانه‌ی نوآوری و فناوری اسنواتک (Snowa Tec) قرار گرفت.
معاون علمی فناوری رئیس جمهور در مراسم افتتاح مرکز نوآوری اسنواتک در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: همکاری بخش خصوصی در حوزه نوآوری ضرورت دارد و اتفاقات خوب دانشگاه اصفهان در این خصوص را ارج نهاده و توسعه خواهیم داد. دکتر ستاری تصریح نمود: اصفهان یکی از شهرهای پیشرو در اقتصاد دانش‌بنیان است و با وجود شهرک علمی و تحقیقاتی و واحدهای متعدد دانش‌بنیان، اصفهان همواره یکی از استان های برتر در این بخش بوده است. وی با اشاره به لزوم توجه دانشگاه‌های کشور به خلاقیت و نوآوری اظهار داشت: باید بخشی از فضاهای دانشگاهی به این امر اختصاص یابد تا فضای پویاتری را در دانشگاه‌ها شاهد باشیم. معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه منجر به توسعه خلاقیت می‌شود، ادامه داد: در این زمینه باید مراکز مرتبط با این مساله راه‌اندازی شود و صدور مجوز را برای این امر تسهیل خواهیم کرد.
تاریخ:
1400/03/03
تعداد بازدید:
منبع:
دانشگاه اصفهان
آدرس: اصفهان -بلواردانشگاه - دانشگاه اصفهان - روبروی مصلای دانشگاه - مرکز رشد و کارآفرینی (دانشکده قدیم علوم تربیتی و روانشناسی)
تلفن: 37934363
تلفکس: 37932924