۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ خرداد
افتتاح مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان با حضور دکتر ستاری
مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان روز شنبه در هفتمین روز دهه فجر 98 با حضور معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و جمعی از مسوولان استانی افتتاح شد.

مدیر مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان در این آیین گفت: این مرکز پا را از حوزه‌ی بازی‌های رایانه‌ای فراتر گذاشته و رسالت خود را در توسعه‌ی زیرساخت‌های آموزش، پژوهش و کارآفرینی در تمامی کسب‌وکارهای مبتنی بر سرگرمی تعریف کرده است.

دکتر جواد راستی افزود: این مرکز که حمایت یک میلیارد تومانی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری را به همراه داشته است، در زمینه بازی‌های رایانه‌ای، پویانمایی (انیمیشن)، صوت و موسیقی، واقعیت مجازی، واقعیت ترکیبی و شبیه‌سازی فعالیت می‌کند و در آزمایشگاه سرگرمی‌های جدی، هدف توسعه‌ی فناوری‌های سرگرم‌کننده‌ی درمانی و آموزشی را دنبال می‌کند.
راستی یادآور شد: این مرکز به تمام امکانات مورد نیاز برای توسعه‌ی بازی‌های رایانه‌ای و سایر فناوری‌های سرگرم‌کننده از قبیل کلاس‌های آموزشی، استودیو ضبط صدا و موسیقی مجهز به ابزارهای پیشرفته، سایت کامپیوتری مجهز به رایانه‌های پرسرعت، آزمایشگاه اختصاصی واقعیت مجازی/افزوده/ترکیبی، آزمایشگاه ثبت حرکت، آزمایشگاه بوردگیم، آزمایشگاه تست بازی و فضاهایی برای استقرار و کار و استراحت و برگزاری جلسات برای تیم‌ها مجهز است.
وی با تاکید بر اینکه جامعه هدف این مرکز، بازی‌سازان و علاقه‌مندان به صنعت سرگرمی است، خاطرنشان کرد: تمامی علاقه‌مندان به حوزه سرگرمی و بازی‌سازی از سنین مختلف می‌توانند به این مرکز مراجعه و از امکانات آن استفاده کنند.
راستی آینده این مرکز را بسیار روشن پیش بینی کرد و افزود: این مجموعه در بخش‌های آموزش، پژوهش و کارآفرینی برای خلق ثرت از حوزه سرگرمی فعال است و می‌تواند به قطب منحصر به فردی در حوزه سرگرمی در کشور تبدیل شود.
شایان ذکر است در این مراسم دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور و حمایت همه‌جانبه معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور از ناحیه نوآوری و فناوری دانشگاه اصفهان اظهار داشت: با حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، مرکز نوآوری صنایع سرگرمی در دانشگاه اصفهان راه اندازی و اولین ساختمان ناحیه فناوری در این دانشگاه افتتاح شده است.
دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور در این مراسم، دانشگاه اصفهان را به عنوان یکی از بزرگترین و مهمترین مراکز علمی ایران قلمداد و بر حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از مراکز رشد فناوری و شرکت های دانش‌بنیان تاکید نمود. وی با بیان این که اقدام‌های خوب و موثری از سال گذشته تا کنون در مرکز نوآوری صنایع سرگرمی صورت گرفته است اظهار داشت: دانشگاه اصفهان به عنوان یک دانشگاه پیشرو در فراهم آوردن زیرساخت‌های استارتاپی به منظور فعالیت سازنده جوانان عملکرد بسیار خوب و مثبتی داشته است. وی در ادامه افزود: این اراده دانشگاه اصفهان در پیشبرد امور محوله، مسئولیت ما را دوچندان نموده است. دکتر ستاری همچنین از حمایت همه جانبه معاونت علمی و فناوری رییس جمهور از طرح های پیشنهادی دانشگاه اصفهان در تکمیل و توسعه ناحیه نوآوری و فناوری این دانشگاه خبر داد و بر این مهم تاکید نمود.
تاریخ:
1400/03/03
تعداد بازدید:
منبع:
دانشگاه اصفهان
آدرس: اصفهان -بلواردانشگاه - دانشگاه اصفهان - روبروی مصلای دانشگاه - مرکز رشد و کارآفرینی (دانشکده قدیم علوم تربیتی و روانشناسی)
تلفن: 37934363
تلفکس: 37932924